Idelisa
Image default
Society / Relationships

Bij Bax Houthandel ontdekt u de mogelijkheden als het gaat om “lamelparket”

Bij Bax Houthandel ontdekt u alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om “lamelparket.” Misschien wilt u graag eerst weten wat lamelparket is. Dat is een houten vloer van deze tijd die verschillende mogelijkheden biedt in diverse prijsklassen. Een synoniem van lamelparket is duoplank, multiplank of meerlaags parket. Het lamelparket bestaat uit verschillende lagen hout. Zo kan de levensduur, de kwaliteit en de prijs vooral af te leiden zijn van het soort hout dat gebruikt wordt. Het is mogelijk om lamelparket te gebruiken bij vloerverwarming op voorwaarde dat er multiplex gebruikt wordt. In het assortiment van Bax Houthandel vindt u 2 soorten als het gaat om lamelparket. Denk hierbij aan “Budget lamelparket” & “Multiplank lamelparket” (ook wel bekend als duoplank). Deze twee soorten worden aangeboden in verschillende diktes en breedtes. Bij een Budget lamelparket heeft u te maken met een dikte van 14 millimeter en een breedte van 21 centimeter. Bij een Multiplank lamelparket heeft u te maken met een dikte van 19 millimeter en een breedte van 33 centimeter.

Het voordeel van een Budget lamelparket

Het woord zegt het al, “budget lamelparket”. Deze soort lamelparket zit in de categorie van onze budget variant met een toplaag van 2,5 millimeter. De toplaag is schuurbaar en het lamelparket is 14 millimeter dik. Daarnaast bestaat het parket uit 2,5 millimeter hardhout op 12 millimeter multiplex. Ook hebben we andere soorten in deze categorie die nog voordeliger zijn. Binnen deze categorie zijn onze lamelparket vloeren kwalitatief hoogwaardig tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor extra hoge kwaliteit kiest u voor multiplank lamelparket

Vergeleken met onze budget lamelparket is een multiplank lamelparket van nog hogere kwaliteit. Deze bestaat uit een toplaag van 4 millimeter en een totale dikte van 19 millimeter. Daarnaast bestaat de multiplank lamelparket uit 15 millimeter multiplex. Over de breedtes gesproken, dit kan tot zelfs 29 centimeter worden gemaakt. Door de kwaliteit en stabiliteit is dit allemaal mogelijk. Daarnaast biedt Bax Houthandel ook een 3-laags lamelparket aan, deze is iets goedkoper. Een 3-laags lamelparket is dan minder stabiel. Op onze website kunt u meer vinden over de verschillen tussen al onze lamelparket vloeren.

Gerelateerde artikelen

Klussen met je kind

Wat doet outplacement?

Printers