Idelisa
Image default
Society / Relationships

Sierbestrating: voor ieder wat wils

Ga jij binnenkort het interieur eens een flinke make-over geven? Vergeet dan niet de tuin mee te nemen in het ontwerp! Anders dan je misschien zou verwachten, geeft de tuin een bepalende indruk af van de bewoners van het huis. Ben jij een creatieveling met een overlopend hoofd aan originele ideeën of ben jij meer van het doorpakken waardoor jouw tuin rust moet uitstralen? Bricks and Stones heeft al jaren ervaring met sierbestrating, zodat wij jou kunnen adviseren en helpen invulling te geven aan jouw tuinidee.

Bricks and Stones heeft een zeer uitgebreid assortiment aan sierbestrating, waardoor er voor ieder wel wat wils bij zit. Zo kun je alleen al met gebakken waaltjes duizenden ontwerpen maken. Denk maar eens aan de verschillende legpatronen die je kunt vormen met mooie klinkers, zoals het ellenboogverband of het halfsteensverband. Ook kun je de verschillende kleuren klinkers met elkaar afwisselen voor een speels effect. Verder heb je nog subtielere verschillen in de waaltjes, wegens het feit dat de klinkers op een verscheidenheid aan manieren gebakken kunnen worden. Sommige stenen worden namelijk gebakken met een laagje zand, zodat de klinker eenvoudig uit de mal gehaald kunnen worden, waar andere waaltjes dat niet hebben. Ook kan het ovenproces beïnvloed worden door achteraf de stenen te trommelen voor een rustieker effect.

Echter, heb jij helemaal niet zo’n creatieve geest en ga jij liever voor een eenvoudig schoon te maken steen? Kies dan voor keramische tegels 3 cm, die zowel kleurvast als krasbestendig zijn. Bovendien zijn de terrastegels simpel schoon te maken met wat water en een zachte bezem. Om toch een speelse toon te geven aan de tuin is er een ruime keuze aan patronen op de tegel, zodat jij tot een origineel tuinontwerp kunt komen! Voor meer informatie kun je kijken in de webwinkel of contact met ons opnemen.

https://www.bricksandstones.nl/