Idelisa
Image default
Society / Relationships

De kosten van een crematie laag houden

Transparantie op het gebied van kosten en prijzen met betrekking tot het regelen van een uitvaart. Niets is zo vervelend als voor verassingen komen te staan, en zeker niet wanneer er een flink prijskaartje aan hangt. Veel mensen willen daarom duidelijkheid wanneer het aankomt op het regelen van een crematie. Meride uitvaartverzorging geeft graag volledige duidelijkheid over de kosten die komen kijken bij een uitvaart. Dit wordt gedaan door middel van pakketten met verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen een geschikt pakket tussen met een bijbehorende prijs. Ben je benieuwd aan welke kosten je zoal moet denken? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten!

Prijsvoorbeelden crematie

Bij uitvaartzorg Meride kun je de kosten van een crematie zo laag houden als je zelf wilt. Wil je de uitvaart graag budget houden? Kies dan voor het ‘sober’ pakket vanaf € 1995,-. Andere pakketten waar je uit kunt kiezen zijn basis, regulier, uitgebreid en exclusief. Stapsgewijs worden de prijzen steeds hoger tot een maximum van € 8995,- voor het duurste pakket. Hierbij geldt natuurlijk dat een offerte altijd vrijblijvend aangevraagd kan worden. Geef je wensen door en Meride maakt een offerte van de prijs. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Samenwerken met Meride

Lijkt het je wat om een samenwerking met Meride aan te gaan? En hoor je graag wat de tips en tricks zijn om de prijzen van een crematie laag te houden? Neem dan contact op en kom in aanraking met een uitvaartverzorging bij jou in de buurt. Samen werk je aan het plannen van een crematie voor je overleden dierbare. Dit laatste afscheid moet tot in de puntjes zijn voorbereid zodat iedereen de kans krijgt om waardig afscheid te kunnen nemen.

https://www.meride.nl/kosten-uitvaart/wat-kost-een-crematie/

Gerelateerde artikelen

Externe bedrijven voor hulp met de uitvaart

Beginnen met tennis

Schimmels in de voegen