Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een afscheidscadeau voor een collega

Een afscheidscadeau vinden voor een collega kan een lastige opgave zijn als je geen idee hebt wat je collega leuk vindt om te krijgen. In andere gevallen weet je gewoonweg niet welk cadeau recht zou doen aan de jaren van samenwerking. Jazeker, afscheid nemen van een collega is niet alleen vervelend omdat je diegene waarschijnlijk niet meer tegen zal komen, maar ook omdat je een cadeau moet vinden voor je collega die past bij het afscheid dat hij of zij krijgt. Het moet een afscheidscadeau collega zijn dat op een of andere manier de herinneringen aan de jaren van samenwerking in zich heeft, waar jouw collega na een jaar nog steeds met nostalgie naar zal kunnen kijken.

Een glossy, het perfecte afscheidscadeau voor jouw collega

Je zou het niet denken, maar een glossy geven als afscheidscadeau is ideaal voor het afscheid van een collega. Een glossy heeft aan de ene kant de mogelijkheid om heel veel foto’s te verwerken, net als een fotoboek, maar waar een fotoboek in tekort komt is de mogelijkheid om verhalen te vertellen. Je kunt je andere collega’s grappige verhalen laten vertellen die jullie samen hebben meegemaakt, of dat iedereen zegt wat zij de beste kwaliteiten vonden van de collega waar jullie afscheid van gaan nemen. Op die manier gaat jouw collega weg met een afscheidscadeau waar ze jaren later nog in kan kijken als hij of zij zich nostalgisch voelt

Eenvoudig te maken met Jilster

Maar hoe maak je een glossy? Dat kan toch niet zo makkelijk zijn? Met het intuïtieve programma van Jilster maak je eenvoudig en snel een glossy als afscheidscadeau voor jouw collega. Op onze website heb je allerlei templates waarmee het invullen en mooi maken van jouw glossy heel makkelijk gaat. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog aan een prachtig afscheidscadeau voor jouw collega die sowieso veel indruk zal maken! Gewoon naar de Jilster website gaan, en in ons online programma het thema: afscheidscadeau voor een collega aanklikken. Op onze website kan je meteen de prijzen en tarieven bekijken, dan weet je waar je aan toe bent.

Gerelateerde artikelen

Zelfvertrouwen krijgen

Muziek op de radio

Bij All Dent kunt u terecht voor allerlei soorten compressoren