Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een 9 maanden dagboek voor alle mooie herinneringen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een zwangere vriendin? Denk dan eens aan een 9 maanden dagboek. Voor alle belangrijke momenten tijdens de zwangerschap is er een plekje in zo’n boekje. Aan de hand van vragen kan de aanstaande moeder bijhouden hoe de zwangerschap verloopt. Daarnaast is er volop ruimte om foto’s te plakken. Zo ontstaat een bijzonder naslagwerk om later herinneringen op te halen, samen met het kind dat nu nog geboren moet worden.

Meer dan alleen de zwangerschap

Als de negen maanden voorbij zijn, begint het leven van de baby pas net. Is het niet leuk om ook dan in een boekje bij te houden hoe het kind zich ontwikkelt? Met je eigen aantekeningen en de mooiste foto’s van de kleine maak je gemakkelijk een compleet jeugdalbum. Bij een zwangerschap wordt vaak als eerste aan de vrouw gedacht. De vader speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Daarom is er ook voor papa een invulboekje beschikbaar waarin hij alle ervaringen met zijn kroost kan opschrijven. Dit is een mooie aanvulling op het 9 maanden dagboek dat de moeder eerder heeft ingevuld.

Een 9 maanden dagboek kopen

Om een leuk kraamcadeau aan te schaffen, hoef je niet uren door winkelstraten te lopen. Je gaat gewoon naar de website van Studio Ins & Outs en bladert daar door het assortiment. Je bestelt het gewenste boekje online en binnen een paar dagen heb je het in huis. Het 9 maanden invulboek is een leuk cadeau waar elke aanstaande moeder blij mee zal zijn. Kijk dus vooral eens rond en laat je verrassen door het aanbod van verschillende invulboekjes voor alle belangrijke momenten.