Idelisa
Image default
Society / Relationships

Het onderhoud en beheer van het appartementencomplex regelen

Flats en appartementencomplexen beschikken over het algemeen over een vereniging van eigenaren, die ook wel een VvE genoemd wordt. Dit heeft ermee te maken dat als je een appartement gekocht hebt in een gebouw, je eigenlijk een aandeel koopt in het gebouw en niet het appartement zelf. Om die reden bestaat er dan ook een vereniging van eigenaren, wat inhoudt dat je gezamenlijk eigenaar bent van het appartementencomplex. Deze vereniging van eigenaren houdt zich bezig met allerlei zaken omtrent het onderhoud en beheer van het complex, zoals het wassen van de ramen, maar ook het schoonmaken van het gebouw aan de buitenkant bijvoorbeeld.

Hoe wordt dit onderhoud geregeld?

Iedere vereniging van eigenaren houdt zich dus bezig met het regelen van het onderhoud van het vastgoed, al is dat lang niet altijd even eenvoudig voor een bestuurder. Gelukkig schiet Laan35 je te hulp en sta je er niet alleen voor bij het oplossen van dit vraagstuk. Laan35 is namelijk gespecialiseerd in Vastgoed onderhoud en kent de kneepjes van het vak. Zo voeren de experts professionele visuele inspecties uit om te controleren wat de staat is van het gebouw en hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Deze adviezen en inspecties worden vervolgens opgenomen in een meerjarenonderhoudsplanning, waaruit onder andere blijkt wat de kosten zullen zijn van het onderhoud en hoe er mogelijk bespaard kan worden op (onvoorziene) kosten. Laan35 zal met je meedenken en neemt de plannen met je door, zodat je niet voor verrassingen zal komen te staan.

Contact opnemen met Laan35

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Laan35 en zou je graag meer informatie willen ontvangen over het realiseren van een meerjarenonderhoudsplan ofwel MJOP’s? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op de website van Laan35 en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor de vereniging van eigenaren van jouw appartementencomplex.

https://laan35.nl/