Idelisa
Image default
Society / Relationships

Het perfecte huwelijkscadeau om te geven

Met onze vriendengroep waren wij al een tijdje aan het brainstormen over het geven van een leuk huwelijkscadeau aan een bevriend bruidspaar. Wij wisten gewoonweg niet goed wat voor huwelijkscadeau nu echt leuk én origineel was om te geven. In onze eigen kringen zijn wij toen navraag gaan doen naar leuke huwelijkscadeaus, helaas kwamen hier alleen maar de saaie, uitgekauwde huwelijkscadeaus uit. Wij waren echt op zoek naar een leuk en origineel huwelijkscadeau om te geven. Op een gegeven moment besloten wij om op internet op zoek te gaan naar leuke en interessante huwelijkscadeaus. Hier kwamen wij na een tijdje de site van Jilster tegen. Jilster biedt glossy’s als huwelijkscadeau. Wij als vriendengroep konden hier samen een tijdschrift maken met al onze leuke herinneringen aan het bruidspaar.

 

Een huwelijkscadeau dat makkelijk is om te maken

 

Toen wij ons verder gingen verdiepen in de mogelijkheden die Jilster ons te bieden had, kwamen wij erachter dat Jilster echt een leuk huwelijkscadeau voor ons had ontwikkeld. Wij besloten ons verder te verdiepen in de mogelijkheden van de Jilster, een glossy als huwelijkscadeau geven vonden wij namelijk erg origineel. Wel waren wij allemaal niet erg technisch en daarom vroegen wij ons af of het maken van een glossy als huwelijkscadeau ook voor ons was weggelegd. Gelukkig maakte het niet uit dat wij geen van allen erg technisch waren. Jilster had namelijk een programma ontwikkeld, waardoor je makkelijk en snel je tijdschrift vorm kon geven en verschillende teksten en foto’s makkelijk kon plaatsen. Wij vonden dit een zeer groot voordeel en besloten daarom om het proces in gang te zetten.

 

Geen moment spijt gehad

 

Wij hebben geen enkel moment spijt gehad van onze keuze om een tijdschrift als huwelijkscadeau te geven. Het ontwerpen en vormgeven van de glossy was erg leuk om te doen en ook nog eens zeer interessant. Zo konden wij verschillende mooie momenten vastleggen in de glossy en deze dus voor altijd onthouden.

 

Een echte aanrader

 

Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van Jilster en over de glossy zelf. De foto’s en teksten waren allemaal erg mooi afgedrukt en de levering was erg netjes en snel. Dit maakt dat wij Jilster zeker aan anderen zouden aanraden en hen hierdoor ook een mooi en origineel huwelijksgeschenk te bieden!

 

Gerelateerde artikelen

Beginnen met tennis

Geen inbraak tijdens je vakantie

3 tips om een auto te verkopen