Idelisa
Image default
Society / Relationships

Jong en strak eruit zien

Voor de meeste mensen is het tegenwoordig erg belangrijk om er goed uit te zien. Er goed uitzien betekent voor veel mensen dan ook er jong uitzien. Er zijn tegenwoordig dan ook vele opties die men kan ondernemen om te zorgen dat dat jeugdige uiterlijk kan worden behouden. Denk bijvoorbeeld eens aan een liquid facelift, een ingreep waar geen scalpel aan te pas komt en om die reden dan ook een stuk minder ingrijpend is dan een gewone facelift waarbij men in elk geval onder volledige narcose moet en daarna ook nog tijd nodig heeft om te herstellen. Een liquid facelift wordt uitgevoerd met zogenaamde fillers, welke ook wel bekend zijn van andere ingrepen zoals lippen vergroten, dit is tevens een erg populaire ingreep dezer dagen.

Waar naar de plastische chirurg gaan voor wat ‘hulp’ eerder nog een taboe was, zo is het tegenwoordig toch stukken meer geaccepteerd dat men niet helemaal puur natuur is en de natuur zelfs een handje helpt. Hierbij kiezen veel mensen er wel voor om de ingrepen die zij laten doen, redelijk subtiel uit te laten voeren. Men vindt het vaak het mooist wanneer het eigenlijk niet meteen opvalt dat je iets hebt laten doen, maar je er gewoon iets beter uit ziet dan normaal. Anderen maken er juist een sport van om zoveel mogelijk ingrepen te laten doen en generen zich daar dan ook helemaal niet voor. Denk maar eens aan Marijke Helwegen, die eigenlijk ook Hollands ambassadrice is voor de plastische chirurgie in ons land.

Nu hoef jij natuurlijk zeker niet direct zo ver te gaan. Sterker nog je kunt natuurlijk ook gewoon niks laten doen, maar alsnog is het natuurlijk wel fijn om te weten dat de mogelijkheid bestaat en dat je je er ook zeker niet voor hoeft te schamen, omdat meerder mensen het doen.

http://www.faceland.nl