Idelisa
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Je ex terug veroveren

Je ex terug veroveren

Als je dit leest ben je waarschijnlijk opzoek naar een mening om je ex terug te veroveren. Liefdesverdriet.nl kan je hierbij helpen.  Het bedrijf geeft jou handige tips om je emotionele intelligentie te verhogen.

Tip 1: schrijf letterlijk op wat je voelt

Schrijf op papier op wat je voelt. Hierdoor kan je emoties in bedwang houden. Stel jezelf hierna de vraag: gaan deze emoties en gevoelens mij helpen mijn relatie terug te winnen?  Als het antwoord nee is moet jij deze emotie onmiddellijk vervangen door een andere positieve  emotie. Dit kan van alles zijn. Van een warme kop thee tot het sporten in de sportschool.

Tip 2: Vraag je beste vriend(in) hoe jij met de emoties omgaat

Het kan zijn dat je een totaal verkeerd beeld heb over hoe jij met je emoties om gaat.  Het kan zijn dat dit van geen kant klopt. Vraag hierdoor aan je beste vriend(in) hoe jij met je emoties omgaat, misschien kan hij/zij een goed inzicht geven.

Tip 3: Zie de humor van je situatie in

Nog een belangrijke tip is om de humor van je situatie in te zien. Dit klinkt misschien een beetje gek. Toch heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat als je met humor praat over je situatie je er veel beter mee om kan gaan.

Je ex terug veroveren zal niet binnen een paar dagen gaan. Toch kan jij door middel van de tips van liefdesverdriet je ex weer terug veroveren. Schrijf letterlijk op wat je voelt, vraag je beste vriend(in) hoe jij met de emoties omgaat en zie de humor van je situatie in. Neem contact op met liefdesverdriet om te kijken wat het bedrijf voor jou kan betekenen.

https://www.liefdesverdriet.nl/category/hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug/