Idelisa
Image default
Society / Relationships

Lifestyle producten, speelgoed en meer

De winkel Jut en Juul uit Leiden heeft lifestyle producten voor kinderen. Hierbij kun je denken aan speelgoed, maar ook aan de inrichting van de babykamer. Jut en Juul heeft ook babykleding en kinderkleding in de maten 50 tot en met 74. Aangezien zij gespecialiseerd zijn in baby’s en jonge kinderen, zijn al hun producten uitermate geschikt voor hen. Hierdoor zullen onder andere geen van de producten kleine onderdelen bevatten, die een baby kan inslikken. Je kunt dus met een gerust hart al het speelgoed en kinderkleding van Jut en Juul vertrouwen.

 

Lief en stoer

De uitstraling die de winkel heeft is een combinatie tussen lief en stoer. Alle merken en producten worden nauwkeurig gescreend, zodat het gehele assortiment ook deze uitstraling heeft. Om geheel op de hoogte te blijven van alle trends bezoeken de eigenaren van de winkel regelmatig beurzen. Door deze bezoeken zijn alle babykleding en spullen voor in de babykamer modern en ‘Jut en Juul proof’.

 

Eerlijke handel

Het is voor Jut en Juul erg belangrijk dat de producten die zij aanbieden op een goede manier geproduceerd worden. Dit houdt in dat er geen kinderarbeid bij is komen kijken en de arbeiders een goed loon krijgen. Het is immers een veel fijner gevoel als je baby met goed geproduceerd speelgoed speelt, dan wanneer je weet dat kinderen het speelgoed voor een laag loon hebben gemaakt. Hierdoor kun je met een gerust hart toekijken hoe je kind lekker bezig is met het speelgoed en de vele andere producten.

 

Bekijk al het speelgoed en meer

Naast dat Jut en Juul een echt stenen pand heeft, heeft ze ook een webshop. Hierin zijn ruim 2500 artikelen te vinden, welke allemaal op voorraad zijn. Hierdoor heb je producten die je bestelt altijd snel in huis. Bekijk dus rustig het gehele assortiment aan speelgoed, dekens, badcapes, muziekdozen en nog veel meer.

 

https://www.jutenjuul.nl/