Idelisa
Image default
Bedrijven

Met vouwkartonnage zijn wij de specialist

Voor al uw producties met vouwkartonnage kunnen wij u het beste helpen. Wij helpen u graag met het verzinnen van de juiste oplossing wat betreft verpakkingen en ondersteunen u dan ook graag met ons deskundige personeel en innovatieve apparatuur. Wij zijn al vier generaties lang een betrouwbare partner in de grafische sector en voorzien u graag met uitgesproken, unieke en innovatie verpakkingsmogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Uw vouwkartonnage is bij ons in goede handen

Door ons veelzijdige aanbod van verpakkingen is er altijd een verpakking die goed past bij uw producten en uw bedrijf. Het is immers ook belangrijk dat uw klanten de producten herkennen. Voor zowel kleine als middelgrote oplages kunt u bij ons terecht en staan wij bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudingen. U zult dus nooit te veel betalen aan de vouwkartonnage. Ook zijn de afwerkingsmogelijkheden erg breed bij ons. Van preeg- of foliestempel tot laklaag of laminaatafwerking: wij helpen u graag met onze deskundigheid om de juiste keuze te maken voor uw producten.

Wij werken met een team vol specialisten op het gebied van ontwerp, materiaal en het produceren van de verpakkingen zodat alles onder één dak te vinden is. U hoeft dus niet naar andere drukkers toe om de vouwkartonnage verder af te maken. Ook voor onbekende vormen kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste verpakkingen zodat al uw producten goed bescherm zullen zijn.

Het materiaal van vouwkartonnage is daarbij gebruiksvriendelijk en duurzaam, iets wat wij erg belangrijk vinden en ook naar streven bij elke productie. Bij ons vind je een combinatie van ontwerp, papier, bedrukking en uiteindelijke nabewerkingen en nemen we u mee tijdens het complete proces. De communicatie zal dus transparant verlopen.