Idelisa
Image default
Bedrijven

Crematie Arnhem neemt alle belangrijke zaken voor u over

 Met een goedverzorgde crematie in omgeving Arnhem heeft u geen verdere zorgen tijdens het overlijden van een dierbare. Het overlijden van een dierbaar persoon gaat u niet in de koude kleren zitten. Vooral wanneer het onverwachts gebeurt en er nog veel geregeld moet worden. Bij Crematie Arnhem nemen we deze lasten van uw schouders en verzorgen wij crematies die zijn afgestemd op de wensen en budget van de overledene. Hierdoor krijgt die persoon alsnog de crematie zoals die hoopte en kunt u in alle rust afscheid nemen. Wij staan u graag ter woord over onze mogelijkheden!

 Crematie Arnhem waar u zelf alles in de hand heeft

Doordat wij bij Crematie Arnhem drie pakketten aanbieden, heeft u zelf in de hand hoeveel er nog geregeld moet worden. Het kan namelijk zijn dat de overledene al precies op papier heeft staan wat er gebeurt moet worden. Middels onze pakketten kunnen wij deze dus compleet afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw dierbare. Deze pakketten hebben ook verschillende prijzen waarbij je voor de voordeligste dienst zelf het meeste nog moet regelen. Wanneer u niets wil of kunt regelen, kunt u bij ons terecht met het meest uitgebreide pakket.

Daarbij mag u ook zelf kiezen waar de crematie gaat plaatsvinden. Bij de pakketten staat precies omschreven hoe duur de diverse diensten bij een crematorium kosten en wat de totale prijs is. Deze communiceren we ook altijd van tevoren zodat u niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Wij helpen u bij de Crematie Arnhem graag verder om een zo’n eerbiedig en waardig afscheid van uw dierbare te geven.

 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor hulp bij het regelen van de crematie in Arnhem en omstreken. Dit doet u middels het telefoonnummer 06-10122205. Daarnaast maken wij graag een afspraak bij uw thuis om uw wensen en voorkeuren van de diensten te bespreken.