Idelisa
Image default
Society / Relationships

Voorkom rimpels

Ieder persoon wordt ouder en gaat er ook ouder uitzien. Toch zijn er een aantal manieren om je er jonger uit te laten zien. Een manier is om de hangende mondhoeken te laten verdwijnen of de fronsrimpel verminderen, het geeft een frisser en jonger uiterlijk. Het heeft ook een positieve invloed op de omringende mensen, zij krijgen de indruk dat je in een goed humeur bent. Naast de twee manieren zijn er nog andere mogelijkheden om de oudheid in uiterlijk tegen te gaan, namelijk rimpels verwijderen en rimpelbehandeling. Dit wordt mogelijk gemaakt met de injecterende middelen hyaluronzuur en botox.

Je vraagt je misschien af of dit niet schadelijk is voor het lichaam, er wordt namelijk iets in je lichaam gespoten. Botox bestaat uit een neurotoxisch gif, dat is een werkende eiwit op de zenuwcellen. Maar hoe wordt botox gemaakt? Een aantal bacteriën kunnen botox aanmaken en de kans bestaat dat de ziekte botulisme kan optreden. De kans dat dit zal voorkomen is klein en is alleen mogelijk als het eten dat in je lichaam is gekomen bedorven was. Botox werkt als een verlammend middel, het zorgt ervoor dat de spieren in je lichaam verlamd raken waardoor je huid strakker wordt. Je spieren worden als het ware tot ontspanning gebracht en dit is de reden dat een botox behandeling maar een aantal maanden werkt.

De andere stof die bij behandelingen wordt gebruikt is hyaluronzuur, dit wordt door het lichaam zelf ook aangemaakt. Hyaluronzuur is verantwoordelijk voor de gewrichten zodat die goed beweegbaar kunnen blijven. Je kan het vergelijken met olie die in de motor moet worden bijgevuld om de motor goed te laten draaien. Zoals je misschien al kunt raden komt het ontstaan van rimpels door een te kort aan hyaluronzuur. Door de stof aan te vullen met de verschillende mogelijkheden die bestaan kan de huid goed worden onderhouden en de rimpels worden uitgesteld.

http://faceland.nl