Idelisa
Image default
Society / Relationships

CBBS jouw salarisservice

Als medewerker is het belangrijk om te weten wat je maandelijks binnen krijgt aan salaris en of dit in verhouding staat met het minimale loon. Op een loonwijzer kan gekeken worden of dit daadwerkelijk zo is en of jij wel genoeg verdient waar je recht op heb. Je wilt namelijk niet minder uitbetaald krijgen dan waar je recht op heb. Er zijn veel mensen die weinig weet of salaris hebben, wat zij verdienen en of dit binnen komt. Men verwacht namelijk dat het automatisch op hun rekening wordt gestort, controleer maandelijks of dit op je rekening wordt bijgeschreven. Een loonwijzer geeft alles over het salaris aan, verdien jij wel genoeg?

In Nederland zijn er een aantal bedrijven opgericht op het gebied van salarisservice en CBBS is er een daarvan. Het bedrijf biedt verschillende pakketten en diensten aan betreft het salaris om te zorgen dat dit goed wordt uitgevoerd, doordat zij sinds 1960 bestaan beschikken zij over de juiste kennis en ervaring. De salarisadministratie nemen zij volledig uit handen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij goed bepalen en advies geven over het salaris van u als medewerker maar ook voor de ondernemer. Bij vragen of onduidelijkheden zijn zij bereid om dit te beantwoorden. Zij controleren of jij het salaris binnen krijgt waar jij recht op heb en zo niet, dan gaan zij daar achter aan.

Als onderneming kan je de administratie van het salaris ook uitbesteden aan CBBS. Zij nemen de gehele administratie uit handen en bereken salaris van het personeel. Het verwerken van de administratie is voor bedrijven een grote klus en wordt vaak onderschat, het uitbesteden voorkomt veel zorgen. Doordat CBBS over de kennis beschikt wordt de administratie op een snelle manier goed uitgevoerd. Ter gelijke tijd kan er op belangrijkere punten gefocust en uitgevoerd worden. Als je niet over de kennis beschikt van de verwerking van het salaris gaat er veel onnodige tijd verloren.

http://www.cbbs.nl

Gerelateerde artikelen

Voorkom rimpels

De oorzaak van slechte bedprestaties

3 tips voor een freelance tekstschrijver