Idelisa
Image default
Society / Relationships

Waarom werken voor een gemeente?

Er is een enorm groot verschil tussen jongeren en ouderen in gemeenten. De gemeenten zijn hard opzoek naar jongeren die een functie willen vervullen binnen de gemeente. Op dit moment is zo 14 procent jonger dan 35 jaar en van die 14 procent is maar 1 procent jonger dan 25 jaar. Voor de jongeren klinkt een functie bij de gemeente niet als muziek in de oren maar het is juist een goede start van de carrière die veel toekomst heeft.

Werken bij gemeente heeft veel verantwoordelijkheid. Als werknemer bij de gemeente ben je maatschappelijk betrokken, je voegt direct wat toe aan de maatschappij. Samen met duizenden collega’s ben je verantwoordelijk voor een stad. De gemeente bestaat uit verschillende gezichtspunten en talenten die zorgen voor een betere stad. Jij bent dus direct verantwoordelijk voor de manier waarop de bewoners zorg ontvangen, hoe ze wonen en de keuze in scholen. Het verdienen van geld is dus niet de belangrijkste drijfveer maar juist het verzorger van de burger.

Een werkdag bij de gemeente zal nooit saai zijn. Binnen de gemeente werken er mensen uit diverse culturen, alle niveaus en leeftijden. De groep waarmee je samenwerkt is goed voor je eigen ontwikkeling en helpt met verkrijgen van mensenkennis. Door de diverse groep werknemers kan je snel ontwikkelingen bij de gemeente en snel doorgroeien naar een hogere functie met meer verantwoordelijkheid. In de gemeente zijn er talloze functies waar jij in kan door groeien. Verandering in werk is dus zeker mogelijk. Als jong talent kan de gemeente jou goed gebruiken.

Door de vergrijzing binnen de gemeenten zijn ze toe aan verandering. De verandering kan via jongen talenten zoals jij! De gemeente wil graag efficiënt werken en staat open voor nieuwe werkwijze. De gemeentes willen dus een jong talent zoals jou snel in de organisatie. Solliciteer dus nu op vacatures gemeenten en maak een mooie start in je carrière.

https://professionalpartners.nl/