Idelisa
Image default
Society / Relationships

Zie jij wat ik zie?

Het heeft iedereens verwachtingen overstegen. De achteruitrijcamera.

De camera die je ogen in het achterhoofd geeft waar je die extra nodig hebt. Denk aan grote loswagens die veel ingewikkelde manoeuvres moeten uitvoeren tijdens het laden of lossen.

Of in de agrarische sector waar enorme voertuigen, met minimaal zicht vanwege enorme hoeveelheid lading die achter de wagen hangt die het zicht beperken. En in nog zoveel meer sectoren is een extra paar ogen geen overbodige luxe. En daar is nu iets nieuws tussen de vraag en aanbod gesprongen. De achteruitrijcamera set. Een cameraatje en een monitor. De camera achterop, de monitor bij de stoel van de chauffeur.

Voor vele is dit echter nog een stap te ver. Mannen die denken dat ze dit knappe staaltje techniek niet nodig hebben en hun ego niet opzij kunnen zetten zullen het nog wel even zelf proberen maar voor zoveel mensen biedt dit apparaatje al een uitkomst dat de verwachtingen zijn dat de groei van de verkoop nog wel jaren lang zal aannemen. Zeker met de toename van deelnemers in het verkeer en de daarmee toenemende drukte zal het niet onverwachts zijn als er veel mensen een achteruitrijcamera set kopen.

Maar los van de exponentiele groei die dit apparaatje nu doormaakt is er nog meer goed nieuws. De ontwikkelaars van dit knappe staaltje techniek hebben namelijk laten weten dat dit niet het enige succesvolle product dat hun werkloods uit komt rollen gaat zijn. Er komen namelijk ook meer jonge deelnemers in het verkeer vanwege de nieuwe wetgeving die jongeren van 17 al toestaat de wegen te betreden. Hier hebben zij nog meer oplossingen voor bedacht, maar voorlopig zullen wij, het moeten doen met de camera die je onbeperkt zicht geeft tijdens het parkeren en draaien in smalle en kleine ruimten. Wat een uitkomst zal dit zijn voor iedereen.

http://www.vanzwitserland.nl

Gerelateerde artikelen

Makkelijk muziek luisteren

Kerst van 1920 tot 2020

Externe bedrijven voor hulp met de uitvaart