Idelisa
Image default
Society / Relationships

Always Yours

De roos is het symbool van de liefde. Vaak wordt een roos cadeau gedaan, maar verwelkt deze te snel. Zilver gedipte rozen verwelken niet, maar betekent nog altijd het zelfde, maar net iets anders: de zilveren roos staat voor de liefde, maar dan eeuwig. De zilver gedipte rozen zullen net als de liefde voor uw partner niet verwelken. De zilver gedipte rozen zijn daarom de ideale gift tijdens dagen zoals Valentijnsdag of de verjaardag van uw partner. Always Yours biedt de zilver gedipte rozen aan via hun webshop!

Gemaakt van echte rozen

Zilver gedipte rozen zijn gemaakt van echte rozen. De echte rozen zullen namelijk gemodelleerd worden tot in de perfectie en worden vervolgens in puur zilver gedoopt. Dit allemaal wordt met de hand gedaan en is echt specialistisch werk. Always Yours biedt deze unieke rozen aan via hun webshop in verschillende varianten. Naast de zilver gedipte rozen kunt u hier ook terecht voor goud gedipte rozen, platina gedipte rozen, vazen, geschenkverpakkingen en cadeausets. Always Yours biedt veel meer aan dan de unieke rozen. Voor het complete aanbod kunt u terecht in hun webshop. Always Yours biedt de ideale relatiegeschenken aan via de webshop. Een cadeau voor uw partner kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Een persoonlijke boodschap

Zilver gedipte rozen zijn een speciaal cadeau. Om het nog specialer te maken is het mogelijk om een persoonlijke boodschap aan het cadeau toe te voegen. Op deze manier kunt u dit geschenk nog specialer maken, waardoor het meer waarde krijgt. Een persoonlijke boodschap toevoegen op de cassette van de roos, een apart tekstbord of op een vaas!

https://www.alwaysyours.eu/