Idelisa
Image default
Society / Relationships

Académie | Beauty Fashion Shop

Het merk Académie, origineel Académie Scientifique de Beauté is opgericht door Alexandre Lamotte en al meer dan een eeuw actief in de cosmeticabranche. De heer Lamotte was steeds op zoek naar cosmetische doeltreffende producten. Hij ontwikkelde een professionele esthetische diagnose-methode die de link legt naar de medische diagnose. Deze unieke aanpak in huidverzorging van Académie Scientifique de Beauté is gebaseerd op resultaat. Een diagnose + een advies + een programma van verschillende behandelingen = een bereikt schoonheidsideaal.

Dit merk heeft diverse producten op het gebied van huidverzorging. Naast dit biedt Académie ook expertbehandelingen en wordt er bij elk product een specifiek voorschrift gebruikt, om elke huidconditie te behandelen. Met welk huidprobleem je ook te maken hebt, Académie zal het oplossen. Achter elk product van dit merk zit wetenschappelijk onderzoek. Op de webshop Beauty Fashion Shop vind je het assortiment van Académie.

Voor zowel vrouwen als heren

Het merk biedt producten bestaande uit diverse categorieën: het biedt huidverzorging voor zowel vrouwen als heren voor gezicht, lichaam, handen en voeten, voor de probleemhuid en voor zonverzorging. Wil je graag dat je overtollige vastgehouden vocht rondom je buik eindelijk eens een keer verdwijnt, dan heeft Académie de oplossing voor je: Académie Boisson Drainante is een afvoerende drank, ultra geconcentreerd, op basis van een natuurlijk stevia-extract (zonder calorieën), met meer dan 86% plantaardige werkstoffen en met de heerlijke smaak van framboos en bosbes. Naast dit voorbeeld heeft Académie ook een make-up en haarlijn en als laatste een hele reeks aan producten voor de man. De prijs voor deze producten variëren tussen de € 18,45 en € 125,55.

BEMA Beauty Products is de online beauty specialist die onder andere deze lijn van Académie verkoopt. Bij elk product staat een beschrijving die aangeeft waar het product voor is geschikt en hoe je het product het beste kan gebruiken. Niet goed, dan krijg je je geld terug!

https://www.beautyfashionshop.nl/academie-cosmetica