Idelisa
Image default
Society / Relationships

Uitjes voor hem

Een cadeau voor hem kopen kan moeilijker zijn dan het lijkt. Zeker wanneer je al voor een langere periode bij elkaar bent kan het moeilijk zijn om een cadeau te kiezen wat hem op zijn verjaardag echt gaat verassen. Je zou dan kunnen kiezen om iets onconventioneler te werk te gaan. Je hoeft hem namelijk niet perse een horloge, nieuwe sokken of overhemd te geven. Je zou bijvoorbeeld als verjaardagscadeau een uitje kunnen regelen, zodat jullie samen wat tijd kunnen doorbrengen en daardoor mooie herinnerringen maken. Er zijn dan ook verschillende dingen waaruit je kunt kiezen.

Natuurlijk zou je kunnen gaan voor een typische date-avond. Eerst een etentje in een mooi restaurant en vervolgens samen naar de bioscoop. Veel vinden dit een mooi cadeau, maar het is wel erg standaard. Je zou daarom ook kunnen kiezen voor een escape room, waarbij jullie samen uit een kamer proberen te ontsnappen. Dit is meer uniek.

Mocht je partner in de winter jarig zijn, zouden jullie samen kunnen gaan schaatsen op een schaatsbaan in de buurt. Meestal zijn er in de winter veel steden die een schaatsbaan op een plein hebben staan. Daar kun je vervolgens voor een zacht prijsje de schaatsen huren. Na samen actief bezig te zijn geweest kan je samen een kopje warme chocolademelk gaan drinken.

Wat ook leuk is om samen te doen is een stedentrip. Zorg er wel voor dat, wanneer je van plan bent dit als cadeau te geven, je zijn agenda kent. Daardoor weet je zeker dat hij geen andere plannen heeft op het moment dat jullie weggaan. Je zou daarbij voor jouw eigen lievelingsstad kunnen gaan, omdat je daar al kennis hebt van activiteiten, maar ook kun je kiezen voor een stad waar jullie beiden nog nooit zijn geweest. Zo weet je zeker dat jullie samen veel leuks gaan ontdekken.

http://www.cadeau-cadeau.nl