Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een review van Dozenhal

Dozenhal is een groothandel in kartonnen dozen. Op het eerste gezicht zijn dozen niet echt een product waar je elke dag over na te denkt, maar in het dagelijks leven worden eigenlijk heel veel producten verpakt in kartonnen dozen. Tegenwoordig is de vraag alleen maar groter door de enorme stijging in online winkelen en bestellingen.

Mijn bestelling

Een bestelling van kartonnen dozen doen bij Dozenhal was zeer gemakkelijk en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Wat ik vooral heel goed aan Dozenhal vond, is dat het bedrijf zich heel erg inzet om de dozen op een milieuvriendelijke manier te produceren en in het geheel een milieuvriendelijk bedrijf te zijn. Zo kan je naast nieuwe kartonnen dozen ook gebruikte dozen bestellen. Dit zijn over het algemeen restpartijen en overproducties, dus dan moet er wel net de goede maat voor je bij zitten. Je zou eventueel als bedrijf je ongebruikte pallets met dozen ook aan Dozenhal weer kunnen verkopen. Hierdoor worden ze opnieuw gebruikt wat voor minder onnodige verspilling zorgt. Wanneer je nieuwe dozen besteld kan je tussen heel veel formaten kiezen en worden ze snel bij je bezorgd.

Dozenhal denkt niet alleen met je mee over de formaat van kartonnen dozen die beste is voor je bedrijf of onderneming, maar ook over de kwaliteit van de doos. Hier had ik persoonlijk nog niet aan gedacht, maar eigenlijk is het logisch daar voor het verpakken van zwaardere artikelen stevige dozen nodig zijn. Dozenhal heeft hier een handige blogpost over, dus dan kan je gelijk lezen hoe het zit met de stevigheid van dozen en welke kartonnen doos jij nodig hebt!

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Wanneer je een bestelling plaatst boven de €700 wordt het gratis bezorgd, dus een tip voor bedrijven is het een tip om gelijk de goede hoeveelheid of meer te bestellen, zodat op de bezorgkosten bespaard kan worden. Ik had een goede ervaring met de dozen van Dozenhal, dus ik zou dit bedrijf zeker aanraden! De kartonnen dozen zijn van goede kwaliteit en het bedrijf is gericht op de toekomst door te investeren in duurzaamheid. Hierdoor kan je met een schoon geweten hun kartonnen dozen gebruiken.