Idelisa
Image default
Society / Relationships

Een trouwfilm laten maken

Een trouwfilm laten maken is een van de beste beslissingen die je zou kunnen nemen over jouw bruiloft. Het is de mooiste dag van je leven, iets wat je (hopelijk) nooit nog een keer zal meemaken. Het is zonde om de herinnering eraan enkel in foto’s en wat home video’s vast te laten leggen, wanneer een film zo veel meer kan doen om de herinnering vast te houden. Film is dynamisch, kan emoties teweeg brengen en een sfeer ademen. Zo krijg je een eindproduct waar je ieder jaar weer opnieuw naar kunt kijken om terug te denken aan hoe die dag is geweest. Een trouwfilm zal meer zijn dan enkel wat filmpjes aan elkaar geplakt over het hele proces.

Een trouwfilm laten maken door Art Video

Zoals onze naam al zegt, wanneer je ons een trouwfilm zal laten maken, doen we meer dan enkel wat mooie momenten vastleggen. Voor Art Video is het maken van een trouwfilm namelijk een heuse kunstvorm waarmee geëxperimenteerd kan worden en prachtige effecten veroorzaakt kunnen worden. We zullen met de cinematografie proberen juist de sfeer vast te leggen die aanwezig was tijdens de bruiloft zelf. Daar gebruiken we ook muziek voor, en de beweging van de camera. Het is niet goedkoop om een trouwfilm te laten maken, maar je krijgt er wel veel voor. Een professionele cameraman volgt alles gedurende de dag, en legt zo veel mogelijk momenten vast op creatieve wijze. Vervolgens gaan we voor je aan de slag met het knippen en plakken van al het materiaal.

Het later terugkijken

Je zit op de bank, het is een gewone dinsdagavond en kijkt naar de televisie. Er is niet echt iets interessants op tv, dus je gaan in de kast kijken of er nog leuke films zijn waar jullie naar kunnen gaan kijken. Ineens valt je oog op een doosje waar je al een paar jaar meer aan gedacht hebt. Je zet de DVD op, en het is ineens alsof er bijna geen tijd verstreken is tussen nu en de bruiloft van jaren geleden. Tranen van ontroering prikken in je ogen. Wat een mooie dag.