Idelisa
Image default
Society / Relationships

Stevig, kwalitatieve kartonnen dozen

Voor stevige kartonnen dozen bent u bij Dozenhal aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 2500 dozen is er voor iedereen een oplossing. Om het dan nog eens extra moeilijk te maken voor onze klanten verkopen wij twee type dozen, namelijk de enkele golf en de dubbele golf. Een enkele golf heeft één laag golfkarton op de doos, terwijl de dubbele golf er twee heeft. Als vuistregel geven wij mee dat een zending kleiner dan 5 kg geschikt is voor de enkele golf en een zending voor 5 kg of meer geschikt is voor de  dubbele golf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de onderkant van de doos onverwachts open scheurt en alle spullen op straat belanden.

Leuke prijzen

Wat onze kartonnen dozen ook zo leuk maakt, is de prijs ervan. Wij leveren kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. U hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit van de doos leidt onder de prijzen. Integendeel, door de grote oplages die wij in 1 keer maken is het voor ons mogelijk om lagere prijzen te hanteren dan onze concurrenten. En u als klant profiteert daar van! Daarnaast hergebruiken wij dozen door pallets met dozen op te halen bij klanten die niets meer met deze dozen doen. Wij kunnen deze voor een vriendenprijsje verkopen aan onze klanten en wij dragen een steentje bij aan het milieu. Want al dat hout wat gekapt moet worden om er karton van te maken is natuurlijk zonde. Grote delen van het tropisch regenwoud gaat kapot en dat willen wij niet op ons geweten hebben. Wij vinden het daarom belangrijk om karton her te gebruiken. Dit is beter voor onszelf, de portemonnee van onze klanten en de wereld om ons heen. Kortom, Dozenhal denkt aan de wereld om ons heen en levert bovendien grote kwaliteit tegen spotgoedkope prijzen.

Grootste voorraad van Nederland

Met de grootste voorraad aan kartonnen dozen kunnen wij dagelijks onze klanten blij maken! Wij hebben niet alleen standaardformaten, maar bij ons kunt u ook terecht voor unieke verpakkingen. Samen met u zoeken wij naar een oplossing, zodat ook u op een flexibele manier uw spullen kunt vervoeren. Neem contact op voor al onze mogelijkheden en bestel snel uw dozen bij Dozenhal!