Idelisa
Image default
Society / Relationships

Thuis je tanden bleken

Ben je de gele tanden beu en wil je een mooie witte stralende lach? Bleek dan je tanden op een veilige manier. Het verkrijgen van witte tanden is de afgelopen jaren heel erg gemakkelijk geworden door al de nieuwe bleek methodes. Ook jij kan dit thuis doen zonder de hulp van een professional. In deze blog gaan wij je uitleggen hoe jij dit kan doen.

Er zijn verschillende opties om je tanden te bleken. Zo kan je naar de tandarts gaan maar daar gaan we het niet over hebben want we de vraag: hoe krijg je witte tanden behandelen thuis. Er zijn een aantal verschillende opties. Zo kan je kiezen om aan de slag te gaan met een whitening tandpasta, kokosolie, bleekgel, kokosolie of houtskoolpoeder.

Bleekgel

Bleekgel kan je gemakkelijk online en in de winkel kopen. Het probleem van bleekgel is dat de bitjes niet op maat gemaakt zijn wat kan resulteren in geïrriteerd tandvlees. Dit komt omdat de bleekgeld stoffen bevat die slecht zijn voor het tandvlees. Deze methode wordt door tandartsen dan ook veelal afgeraden. Als je het toch wilt proberen moet je heel erg voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat de stof niet op je tandvlees terecht komt.

Whitening tandpasta

Whitening tandpasta bleekt je tanden niet maar zorgt ervoor dat de tandplak van je tanden en kiezen verwijderd wordt. Microdeeltjes verwijderen het tandplak maar ze zijn niet zo grof dat ze ook het tandglazuur aantasten. Het is een veilige optie om de tanden witter te krijgen.

Koksolie

Je tanden bleken met kokosolie is een trend die de afgelopen jaren hard aan het groeien is. Wat je doet is een hap kokosolie nemen en dit laat je door je hele mond bewegen. Dit doe je voor 15 minuten elke dag. De kokosolie zou de aanslag van je tanden weken waardoor je tanden witter lijken. Daarnaast zorgt het ervoor dat de mond gezond blijft. Een win-win situatie.

https://witgebitnederland.nl/